BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

​Belsőépítészeti tervezés személyre szabott tanácsadástól igény szerinti részletességű tervek készítésén át a bútorok gyártásának szakmai támogatásáig.

Göd-Koncept_PP.jpg

Koncepció csomag

Kisebb mértékű átalakítás esetén ajánlott csomag, amely nem, vagy kis számban jár falak mozgatásával, funkciók áthelyezésével és más komoly, pl. gépészeti módosításokkal.

A tervezés során meghatározásra kerülnek a fő elrendezési lehetőségek, színvilág, anyaghasználat összefoglalóan, de pl. helyiségenként nem részletezett módon.

Csomag ára: 6.000 Ft-tól / négyzetméter

Göd-Standard.jpg

Standard, Standard+ csomag

Teljeskörű felújításhoz ajánlott csomag, amely burkolatcserével, esetleg funkcióváltásokkal, térbeli átszervezéssel és gépészeti átalakítással, korszerűsítéssel jár.

A dokumentáció tartalmazza helyiségekre vagy funkciócsoportokra bontva a teljes berendezést, szín- és anyaghasználatot, gépészeti, elektromos kiállások helyét és működését.

A Standard+ a fentikhez képest nagyobb számú egyedi elem tervét és részletesebb dokumentációt tartalmaz. Exluzív tervezési igény és minőségi követelmények esetében ajánlott.

Standard csomag: 8.000 Ft-tól / négyzetméter

Standard+ csomag: 10.000 Ft-tól / négyzetméter

ÓRADÍJAS TANÁCSADÁS // 12.000 Ft / óra
 

Személyes szóbeli tanácsadás bármilyen ingatlant érintő kérdésben.
 

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS // 75.000 Ft

Tanácsadás lakást, önálló ingatlant, telket érintő beruházási kérdésekben az alaprajzi koncepció, szín- és anyaghasználat és egyéb részletes elképzelések véleményezésétől, jogi kérdések hatósági egyeztetésén át, az építési telek vagy meglévő épület megvásárlásával kapcsolatos döntések támogatásáig. A tanácsadás tartalmáról írásos összefoglaló kerül átadásra.

 

FELMÉRÉS // 850 Ft-tól / négyzetméter - Ingatlan meglévő állapotának alaprajzi reprezentációja

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Árazatlan költségvetés készítése 140.000, - Ft-tól

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, az árak tájékoztató jellegűek, visszavonásáig érvényesek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletes információk az aktuális árlistában és személyes ajánlatkérés alapján.