top of page
Sasadliget_Hálószoba

BELSŐÉPÍTÉSZET
 

A SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁSTÓL A TERVEK KÉSZÍTÉSÉN ÁT, A BÚTOROK GYÁRTÁSÁNAK SZAKMAI TÁMOGATÁSÁIG

A belsőépítészetről

Amikor egy tér tervezésére gondol valaki, sokszor felmerül, hogy miben különbözik egy építész, belsőépítész, összehasonlítva egy lakberendezővel, esetleg enteriőr stylisttal. Általában az a feltételezés, hogy a belsőépítész valami több, magasabb szintű megközelítés. Ez csak részben igaz, mi jobban szeretünk úgy tekinteni a munkánkra, hogy a hangsúlyos kérdéseink vannak máshol. A belsőépítészet alapja az építészet, az építészeti eszköztár, a terek maguk és ezek kapcsolati szövete. Ez a veleje bármilyen épület belső működésének, használati színvonalának. 

Belsőépítészként az ehhez szükséges eszközöket kell a legmagasabb szinten alkalmazni, mérnöki precizitással karöltve, fűszerezve a lakberendezők kreativitásával, hogy egy tér használata élménnyé váljon, vagy egy stylist megtéveszthetetlen érzékével, amitől egy térbe lépve érezzük, nem véletlenül kerül valahová egy intenzív térbeli gesztus, szín vagy dekorelem. Ez a szakmai válaszunk arra, hogy mi is a belsőépítészet. Ami a legfontosabb, hogy a belsőépítészet Te vagy.
Az életmódod, életviteled, hogy bal vagy jobbkezes vagy, hogy a nap sugaraiban fürödve szeretsz ébredni, vagy milyen színek és anyagok között érzed magad harmóniában.

"A belsőépítészet lényegét mindig az emberek adják,
és ahogy ők élnek."

Albert Hadley

Miért válassz minket?

Képzeld el milyen érzés lesz ránézni az épületre, aminek a tervezése előtt állsz.
Ha fontos számodra, hogy ezt elérni legyen a célja az ezen dolgozó tervezőknek is, amellett, hogy minden szakmai szempontból rájuk bízhatod magad, minket keresel.

MEGBÍZHATÓ ALAPOK

Megbízásaink során mindig a körülmények alapos feltárásával kezdjük munkánkat. Ide tartozhatnak egy telek adottságai, a vonatkozó jogszabályok, vagy akár már meglévő épületek állapotának felmérése is.

KÖZVETLEN KAPCSOLAT

Egy-egy projekt folyamata során a feladatok egy tervezői kézben futnak össze, aki Veled és a különböző szakágakkal is kapcsolatot tart. Így biztosítható, hogy minden fontos információ célt érjen.

ÉRTHETŐ FOLYAMATOK

Intenzív ütemezésű egyeztetéseink alkalmával ügyfeleink rálátást nyernek a tervezés legapróbb részleteire is. Így hozhatnak minden kérdésben megalapozott döntést, a felhasznált építőanyagoktól a helyiségkapcsolatok kialakításáig.

PONTOS ÜTEMEZÉS

A mérnöki precíz szemléletről feladataink ütemezése során sem feledkezünk meg. Együttműködésünk során mindig pontos képet adunk a tervezés következő lépéséről és ennek idejéről.

HATÉKONY MEGOLDÁSOK

Folyamatosan kutatjuk az innovatív tervezői lehetőségeket, amelyek munkánkat hatékonyabbá, számodra pedig élménnyé teszik a tervezés folyamatát. Ebben gyakran segít egy jó kávé.

EGYÉNI SZEMLÉLET

Elképzeléseid megvalósítását támogatva jutunk el a célhoz. Hiszen az épület, amelyet tervezünk Neked készül.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Nincs hatékonyabb egy személyes megbeszélésnél. Írj nekünk és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot.

Mogyoród (10).png

PROFI MUNKA JÓ HANGULATBAN

Maximálisan azt kaptuk, amit a tervezéstől reméltünk. Benji azonnal megértette az igényeinket és végig nagy rugalmassággal, profi és precíz munkával segített kialakítani új otthonunk végső tervét, miközben a megbeszéléseink laza, oldott hangulatban teltek. Menet közben minden felmerülő ötletünkre azonnal reagált és nyitottan körüljárta a lehetőségeket. Végül egy alapos és jól átgondolt tervdokumentációt kaptunk, ami óriási segítség a kivitelezés fázisában.

ÁGI ÉS SZILÁRD

bottom of page