top of page
20220903-20220903_DSCF0131.jpg

A STUDIO
 

EGYEDI ÉPÍTÉSZETI, BELSŐÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK, INNOVATÍV TERVEZÉSI MÓDSZEREK – A TE ÁLMAIDDAL A KÖZÉPPONTBAN
Falus Benjámin építész

frankly /ˈfraŋkli/

határozószó


jelentése: nyílt, őszinte és közvetlen módon

A Frankly egy 2019 óta működő tervező stúdió, amely szakmai alapja már több, mint 10 éves tapasztalatokon nyugszik. Neves hazai irodákban gyakorlatot szerezve vágtam bele az önálló praxisba. Hasonló szemléletű, fiatal, de nagy tapasztalattal és széleskörű szakértelemmel rendelkező tervezőtársak együttműködése adja a stúdió szakmai hátterét.

A képviselt tervezői megközelítésünk előnyben részesíti a sallangmentes, pragmatikus megoldásokat, szem előtt tartva mindenek felett a megbízói célkitűzéseket és személyes preferenciákat, a korszerű, környezettudatos technológiák alkalmazását és egyedi értékek teremtését.


Megbízásaink során főként magán lakóingatlanok, családi házak és lakások belsőépítészeti megoldásainak tervezése valósult meg, de középületek, illetve magáncélú nagyberuházások tervezésében is közreműködtünk több tervezőiroda külsős partnereként.


A nagy volumenű, széles funkcionális palettán mozgó projektekben való közreműködés során szerzett tapasztalatok biztosítják a mindenkori hatékony és professzionális hozzáállást, a jól szervezett, gördülékeny együttműködést az ügyfelek, a tervezői területek résztvevői, és kivitelezők között.


Kiterjedt partneri hálózat támogatásával a Frankly Studio teljes körű tervezői szolgáltatást nyújt a telek kiválasztásával, megvalósíthatósággal kapcsolatos tanácsadástól, a hatósági egyeztetéseken, építészeti és belsőépítészeti műszaki dokumentációk készítésén át a legapróbb bútorrészletek tervezéséig.
 

Falus Benjámin

Ügyvezető, okleveles tervező építészmérnök

 

Egyedi megoldások

Részletes igényfelmérés szerinti szakmai megközelítés, mindig az egyéni célokat szem előtt tartva.

A Te álmaid

A tervezési folyamatban a Te életmódod, stílusod, mindennapi ritmusod a fókuszban.

Innovatív módszerek

Korszerű, 3D és online technológiák alkalmazása a hatékony és rugalmas tervezési folyamat érdekében.

Hogyan dolgozunk?

Felfedezés

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfél és ingatlan egyedi, ezért azon dolgozunk, hogy megértsük az igényeid, és a legprecízebben dolgozzuk ki a projekt alapjait.

Teremtés

Először felvázoljuk a nagy képet, majd finomítjuk a részleteket, hogy minden egyesüljön, és a tér tükrözze az életed.

Jóváhagyás

A tervezésre és minden részlet dokumentálására fordított idő az alapja, hogy elkerüljük a félreértéseket és pontosítsuk a helyszínen felmerülő kérdéseket.

Megvalósítás

A hibátlan végrehajtáshoz kritikus szemre, precíz munkára és rugalmas szemléletre van szükség, biztosítva, hogy az elképzelések valósággá váljanak.

Szeretnéd Te is a Frankly Studióra bízni álmaid?

Mogyoród (10).png

PROFI MUNKA JÓ HANGULATBAN

Maximálisan azt kaptuk, amit a tervezéstől reméltünk. Benji azonnal megértette az igényeinket és végig nagy rugalmassággal, profi és precíz munkával segített kialakítani új otthonunk végső tervét, miközben a megbeszéléseink laza, oldott hangulatban teltek. Menet közben minden felmerülő ötletünkre azonnal reagált és nyitottan körüljárta a lehetőségeket. Végül egy alapos és jól átgondolt tervdokumentációt kaptunk, ami óriási segítség a kivitelezés fázisában.

ÁGI ÉS SZILÁRD

bottom of page