top of page
Szokolya (3).png

ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS
 

ÉPÜLETEK TERVEZÉSE A TELEK KIVÁLASZTÁSÁNAK SZAKMAI TÁMOGATÁSÁTÓL A KIVITELEZHETŐ MŰSZAKI TERVEK ELKÉSZÍTÉSÉIG

Az építészetről

Egy ház, társasház, iroda, iskola, templom vagy épp ipari épület tervezése mind-mind építészeti feladat.

Számunkra az építészet alkalmazott művészet. Az épületet használó emberek életmódjának, igényeinek, a környezet fizikai és esztétikai hatásainak, a korra jellemző társadalmi viszonyoknak és technológiai fejlődésnek a lenyomata.

Amikor épületet tervezünk, szerintünk akkor csináljuk jól, ha mindezek vizsgálatával kezdve, belülről kifelé haladva tereket hozunk létre, amelyek mindezt kifejezik. Így érhetjük el, hogy az épület használói számára az építészeti alkotás ne lakótömböt, házat, tanuló gyülekező vagy munkahelyet jelentsenek, hanem otthont, az elmélyülés, személyes kifejeződés, spirituális felemelkedés, kreatív kibontakozás és értékteremtés színtereit.

"A bejárat kilincse, az épület kézfogása"

Juhani Pallasmaa

Miért válassz minket?

Képzeld el milyen érzés lesz ránézni az épületre, aminek a tervezése előtt állsz.
Ha fontos számodra, hogy ezt elérni legyen a célja az ezen dolgozó tervezőknek is, amellett, hogy minden szakmai szempontból rájuk bízhatod magad, minket keresel.

MEGBÍZHATÓ ALAPOK

Megbízásaink során mindig a körülmények alapos feltárásával kezdjük munkánkat. Ide tartozhatnak egy telek adottságai, a vonatkozó jogszabályok, vagy akár már meglévő épületek állapotának felmérése is.

KÖZVETLEN KAPCSOLAT

Egy-egy projekt folyamata során a feladatok egy tervezői kézben futnak össze, aki Veled és a különböző szakágakkal is kapcsolatot tart. Így biztosítható, hogy minden fontos információ célt érjen.

ÉRTHETŐ FOLYAMATOK

Intenzív ütemezésű egyeztetéseink alkalmával ügyfeleink rálátást nyernek a tervezés legapróbb részleteire is. Így hozhatnak minden kérdésben megalapozott döntést, a felhasznált építőanyagoktól a helyiségkapcsolatok kialakításáig.

PONTOS ÜTEMEZÉS

A mérnöki precíz szemléletről feladataink ütemezése során sem feledkezünk meg. Együttműködésünk során mindig pontos képet adunk a tervezés következő lépéséről és ennek idejéről.

HATÉKONY MEGOLDÁSOK

Folyamatosan kutatjuk az innovatív tervezői lehetőségeket, amelyek munkánkat hatékonyabbá, számodra pedig élménnyé teszik a tervezés folyamatát. Ebben gyakran segít egy jó kávé.

EGYÉNI SZEMLÉLET

Elképzeléseid megvalósítását támogatva jutunk el a célhoz. Hiszen az épület, amelyet tervezünk Neked készül.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Nincs hatékonyabb egy személyes megbeszélésnél. Írj nekünk és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot.

Mogyoród (10).png

PROFI MUNKA JÓ HANGULATBAN

Maximálisan azt kaptuk, amit a tervezéstől reméltünk. Benji azonnal megértette az igényeinket és végig nagy rugalmassággal, profi és precíz munkával segített kialakítani új otthonunk végső tervét, miközben a megbeszéléseink laza, oldott hangulatban teltek. Menet közben minden felmerülő ötletünkre azonnal reagált és nyitottan körüljárta a lehetőségeket. Végül egy alapos és jól átgondolt tervdokumentációt kaptunk, ami óriási segítség a kivitelezés fázisában.

ÁGI ÉS SZILÁRD

bottom of page